Marketing en Communicatie


bedrijven.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Marketing en Communicatie
6.12 Businessboost
6.12 businessboost is een vertrouwde manier voor het genereren van leads (doorverwijzingen). de grootste bron voor nieuwe potentile klanten zijn uw bestaande klanten. het aansporen van deze klanten om nieuwe klanten naar u toe te verwijzen is een logische, eenvoudige manier om leads te werven.
http://www.612businessboost.nl/

All-business.nl
U representeert een bedrijf en u wilt dat ook laten weten, dan biedt deze website u een prima handvat. u kunt uw activiteiten via all-business op meerdere manieren profileren. tevens vindt u hier veel actuele informatie over het nederlandse bedrijfsleven.
http://www.all-business.nl/

3d bedrijfspresentaties
3d clip vervaardigt driedimensionale presentaties tegen een ongekend lage en vaste prijs
http://www.3dclip.nl/

Zakelijketekst.nl
Zakelijke teksten voor ondernemers.
http://zakelijketekst.host22.com

Skydancer
Airlusion is de skydancer specialist van Nederland. Skydancer kopen doe je op Airlusion.nl. Promotie artikelen van top kwaliteit met uw bedrijfslogo. Voor 17.00 uur besteld, is binnen 8 dagen geleverd. Bestellingen worden gratis verzonden. In de webwinkel kun je eenvoudig, snel en veilig bestellen. Interesse in meerdere skydancers? Vraag een offerte aan via de webshop.
http://www.airlusion.nl

Branche ver. A/V communicatie
Branche ver. A/V communicatie
http://www.vap.nl/

Branche ver. Commun. adviesbureau's
Branche ver. Commun. adviesbureau's
http://www.vea.nl/

Ipsis
Als multidisciplinair marketingbureau staat ipsis u bij in al uw activiteiten op het gebied van marketingstrategie, grafische vormgeving, marketingcommunicatie, internetoptimalisatie en crm. eén einddoel staat binnen al onze diensten centraal: het creëren van effect!
http://www.ipsis.nl/

Ned. Ver. van Marktonderzoeker
Ned. Ver. van Marktonderzoeker
http://www.vmo.nl/

Communicatiebureau ZP
Zutphens persbureau vertaalt uw boodschap naar uw doelgroep. met behulp van foto’s en teksten. voor alle printcommunicatie en websites. ook verzorgen wij communicatieadvies, vormgeving, techniek en drukwerk.
http://www.zutphenspersbureau.nl/

Callsensus B.V.
Callsensus, het callcenter dat deugdelijkheid laat spreken, biedt inbound- en outbound-diensten aan. de inbound-diensten omvatten service- en informatiecalls, respons- en campaignopvang en helpdesk- en overflowopvang. de outbound-diensten omvatten een afsprakenbureau, klantenwerving, direct mail follow-up, service- en retention-calls, databasemanagement en marktonderzoek.
http://www.callsensus.nl/

Branche ver. Direct Marketing
Branche ver. Direct Marketing
http://www.dmsa.nl/

True view
true view videoprodukties is al 15 jaar aktief met het vervaardigen van video (dvd)-produkties voor zeer diverse opdrachtgevers. wij zetten ons al jaren in voor een betere prijs/kwaliteits verhouding. gelukkig is door de digitale revolutie een professionele dvd-productie steeds meer binnen bereik gekomen van ook kleinere bedrijven als mede verenigingen en instellingen. wij kunnen door een intelligente werkwijze en een relatief klein organisatieteam een hogere deugdelijkheid tegen lagere kosten aanbieden. natuurlijk leidt een lager kostenplaatje zeker niet tot een inhoudelijk minder product. al jaren staat true view voor professioneel en creatief gekoppeld aan flexibiliteit. onze unieke formule en een nauw samenwerkingsverband met on tape videoprodukties heeft al geleid tot menig succesvolle productie voor onder meer: citroën nederland, yves rocher, marca mode, tie international, budget rent a car en de nederlandse aardoliemaatschappij. maar ook voor verenigingen en stichtingen van ballet, dans, musical en operette hanteren wij een unieke formule om opnames te kunnen maken. over de speciale gunstige voorwaarden en tarieven kunt u op deze site al heel wat te weten komen, en natuurlijk staan wij klaar voor uw vragen en suggesties! ook voor “schijnbaar” eenvoudiger zaken zoals dupliceren en digitaliseren van divers beeldmateriaal naar dvd kunt u bij ons terecht. kortom heeft u beeld en geluidswensen, neem contact op met true view.
http://www.trueview.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 13 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy